Oh nee hè weer zo'n irritante popup, maar ik wil niet dat jij dit over het hoofd ziet...ik wil jou zó graag helpen met mijn gratis e-book 'Plezierig afvallen, dat doe je zo...'
Wil je mijn hulp accepteren? Ja? Top! :)

Doe ook mee met de gratis minicursus!

Krijg grip op je eetgedrag met de 10-daagse gratis minicursus 'Eet je emoties niet weg, maar geef ze de ruimte!' Plezierig afvallen en schuldvrij genieten van eten.

Page content

Anti Spam Beleid

Gezonde Relatie met Eten verstuurt gratis tips, trucs en technieken via e-mail nadat een inschrijver zich 'double opt-in' heeft bevestigd. Daarnaast biedt Gezonde Relatie met Eten eigen producten en diensten aan via e-mail en via de site www.gezonderelatiemeteten.nl.

Gezonde Relatie met Eten heeft de regelgeving rondom elektronische mailings en de Nederlandse Privacywetgeving hoog in het vaandel. Zo proberen wij te allen tijde Spam te voorkomen.

Wat is spam?

Onder spam wordt verstaan: Een grote hoeveelheid email verstuurd aan geadresseerden die hier niet expliciet om hebben gevraagd. Alle e-mails in deze hoeveelheid komen qua inhoud in grote lijnen met elkaar overeen en bevatten vaak reclame voor producten, politieke denkwijze en/of propaganda. Ook het veelvuldig de zelfde email versturen naar een geadresseerde die hier niet expliciet om gevraagd heeft valt onder spammen. (Dit geld voor zowel consumenten als bedrijven)

Gezonde Relatie met Eten zal de gegevens nooit voor andere doeleinden gebruiken of doorverkopen. Elke inschrijver kan zich altijd gratis en eenvoudig afmelden door op de uitschrijflink te klikken in de ontvangen e-mail.

Elke inschrijver dient zich 'double opt-in' te bevestigen

Wanneer iemand zich inschrijft voor onze nieuwsbrief dient deze zich nog te activeren door het klikken op een activeringslink die automatisch wordt verstuurd na aanmelding. Op deze manier wordt voorkomen dat iemand ongewenst op de mailinglijst komt te staan.